Onze planten

Bloemen en planten geven altijd extra kleur aan jouw interieur. Bij Kati Home & Deco hebben wij een ruim assortiment. Zowel voor sierplanten als voor kamerplanten kun je bij ons terecht. Onze planten worden zorgvuldig gekozen zodat we steeds kwaliteit kunnen aanbieden.

Bloemen en planten

Een orchidee, ficus, yucca, pannenkoekenplant,… Of gaat jouw voorkeur uit naar één van onze vetplanten? Keuze in overvloed bij Kati Home & Deco!

Een decoratieve vaas of een unieke bloempot kan daarbij niet ontbreken. Dat hebben wij in alle maten en vormen. Alles om jouw plant de juiste plaats te geven.

Wij helpen jou om de planten op de juiste manier te verzorgen, zodat je er lang kunt van genieten.

Buitenplanten

Een buitenplant in een mooie plantenbak zorgt voor de finishing touch aan jouw voordeur of terras. Met een olijfboom maak je altijd indruk op bezoekers. Viooltjes blijven een echte klassieker die een kleuraccent aan jouw tuin geven.

Wij hebben planten voor alle seizoenen, ook winterharde. Met ons advies zorgen we ervoor dat de planten in de juiste omstandigheden blijven schitteren.

Plantenbakken die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden zorgen ervoor dat jouw planten blijven groeien en bloeien. Aluminium, kunststof, beton, glas, hout,… de keuze is groot, in verschillende maten en vormen.

Seizoensgebonden planten

In de periode rond Allerheiligen hebben wij altijd chrysanten op voorraad. Of misschien kies je toch liever een origineel bloemstuk om jouw geliefde persoon te herdenken? Kom zeker eens langs. Wij hebben verschillende stijlen van bloemstukken waar je uit kunt kiezen. Ze maken het nog net iets persoonlijker.

Met Kerstmis kan een kerstboom uiteraard niet ontbreken. Kati Home & Deco heeft een ruime voorraad in verschillende groottes. Je kiest zelf de kerstboom die het best past in jouw huis. Leuk detail, onze Nordman kerstbomen verliezen geen naalden. Je kan bij ons ook steeds terecht voor één van onze kunstkerstbomen. Decoratieve bloemstukken om jouw feesttafel te versieren, maken de kerstsfeer volledig af.
Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
deco@kati-home.be