Exterieur – meubelen

Onze buitenplaats ziet er in de winter helemaal anders uit dan in de zomer. In de zomermaanden zetten onze planten niet alleen onze tuinmeubelen maar ook alle andere attributen in de bloemetjes. In de winter zorgen de vuurschalen, de sfeerverlichting en de tuinkaarsen voor een warm gemoed. We streven ernaar om van je tuin en je terras het hele jaar door een plek te maken waar het fijn vertoeven is door steeds te kiezen voor hoogkwalitatieve en weerbestendige tuinmeubelen .

tuintafels

Wil je een rustieke en landelijke look dan vind je in ons assortiment teaktafels zeker wat je zoekt. Ben je moderner aangelegd dan zullen de strakke aluminiumtafels je eerder weten te bekoren. Ook voor het tafelblad zijn er verschillende opties in keramiek of glas. Vorm is meestal in functie van ruimte. Wie veel plaats heeft kan kiezen voor een rechthoekige of vierkante tuintafel. Ronde tuintafels sparen je dan weer heel wat ruimte maar bieden je tuin een apart aanzicht.

tuinstoelen

Tuinstoelen vind je bij ons in alle maten en vormen. Naast de looks, de afwerking en de materialen is vooral comfort hier een erg belangrijke factor. Een decoratiestuk kan visueel een prachtige toevoeging zijn, maar is misschien minder geschikt om een hele dag in de tuin te zitten. Al kunnen we met onze weerbestendige kussens jouw zitcomfort gevoelig verhogen. Afhankelijk van wat je belangrijker vindt, een specifieke look of een hoog zitcomfort, gaan we samen met jou op zoek naar het beste compromis.

Met de tuinmeubelen van Kati – Home & Deco wordt het fijn vertoeven in je tuin.

Geniet van het comfort die wij te bieden hebben.

ibiza lifestyle

Met de stukken uit de Ibiza Lifestyle collectie waan je je aan de Middellandse zee op je eigen terras. Natuurlijk hout en witte tinten zijn de hoofdrolspelers in deze trendy lijn. De loungebanken, bartafels – en krukjes zorgen voor een zalig zen vakantiegevoel en laten een Boheemse wind door je tuin waaien.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
deco@kati-home.be