Interieur – meubelen

Onze stukken worden steeds uitgekozen in functie van de laatste trends. Meubelen vinden die enerzijds niet in alle huiskamers te vinden zijn, maar anderzijds toch betaalbaar blijven? Daar leven we voor! Landelijk, modern of industrieel, voor elke stijl selecteren we verschillende collecties die we vervolgens mixen en matchen naar hartelust. Die combinaties presenteren we in onze showroom als totaalconcepten. Aan jou om de leukste elementjes eruit te halen of gewoonweg het volledige interieur mee naar huis te nemen.

Tafels

Van elegante woonkamertafels en eetkamertafels tot trendy bartafels of stijvolle bijzettafeltjes. We bieden oplossingen voor alle ruimtes en dat in alle materialen en stijlen. Ontdek onze stijlvolle collecties uit metaal, hout of kunststof.


Velvet

Fluweel is één van de nieuwe trends! Heel wat stoelen, zetels, fauteuils en poefjes worden tegenwoordig voorzien van een velvet touch. Vroeger enkel voorbestemd voor de rijke elite, nu voor iedereen betaalbaar. Laat je betoveren in onze showroom en haal een stukje luxe in huis.

zetels

Zak weg in onze fluwelen fauteuils of relax op een ligbank van stof of leder. We beschikken over pareltjes voor in de living of eyecatchers voor in de leeshoek. En dat in alle hoeken, vormen, maten en materialen. Uitrusten na een drukke dag kan comfortabel én stijlvol.


De collecties wisselen we drie maal per jaar, altijd in functie van de laatste trends. Momenteel hechten we heel wat belang aan contrasterend black & white, warm okergeel en goud. Wie zich helemaal zen voelt in een hip & trendy Ibiza-lifestyle is bij ons zeker ook aan het juiste adres.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
deco@kati-home.be