Interieur – decoratie

De details maken het verschil. De ultieme finishing touch vinden is niet evident maar o zo belangrijk. Een staande of hangende lamp geeft meteen een ander aanzicht aan je woonkamer. Planten zijn dan weer niet weg te denken uit het hedendaagse interieur en jouw zetel, die is niet dezelfde zonder het juiste kussen. In onze winkel hebben we oneindig veel stukken gehangen, gelegd en neergepoot. Want decoratie, dat is bij ons te vinden in allerhande geuren, kleuren en vormen.

verlichting

Onze landelijke, moderne of industriële verlichtingscollecties creëren een interieur waarin u graag thuiskomt en doen uw huiskamer gloeien van gezelligheid. Verfijnd, hedendaags en betaalbaar.

black / white

Black & White is lekker tijdloos en weet zich met heel veel materialen te matchen. Hout, goud en andere metalen staan meestal heel mooi hun mannetje in een zwart-wit interieur. Het gebruik van zwart en wit in verschillende variaties leidt niet zelden tot een adembenemend contrast in je woning.

De showroom is bedoeld om je een bron van inspiratie te bezorgen. Daarnaast staan we je heel graag met raad en daad bij in de zoektocht naar het juiste stuk of de perfecte combinatie.

geschenkartikelen

Iemand blij maken is altijd leuk. Daarom kan je bij Kati’s Home & Deco ook steeds terecht voor de leukste geschenkjes. Kies je het cadeautje liever niet zelf? Neem dan één van onze geschenkbonnen mee.

kerst

De gezelligste periode van het ganse jaar! Geef die gezelligheid nog een extra duwtje in de rug met stukken uit onze kerstcollectie. De kerstman komt bij ons iets eerder over de vloer en bezaait onze winkel met één en al gezelligheid, jij hoeft die enkel nog uit te kiezen en mee naar huis te nemen. Niet alleen de kerstboom krijgt bij ons de nodige aandacht, ook sfeerartikelen en tafelbekleding komen uitgebreid aan bod.

lees meer >>

planten voor binnen

Planten brengen leven in huis en doen je ruimte ademen. Je vindt ze dan ook terug doorheen al onze collecties. Groene vingers zijn trouwens geen vereiste. We beschikken ook over exemplaren die geen water nodig hebben en toch een leven lang mooi blijven!

warmte

Dekens, kussens, kamerjassen, handdoeken en nog veel meer hebben we in stock om warmte in je woning te brengen. We kiezen steeds voor textiel van Belgische makelij en met een wereldwijde erkenning op vlak van kwaliteit. Ook fairtrade dragen we hoog in het vaandel als het op onze collecties aankomt.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
deco@kati-home.be