Kerstdecoratie

Bij Kati Home & Deco kan je terecht voor alles wat met Kerst te maken heeft. Dat gaat van mooie kerstdecoratie zoals kaarsen, decoratieve glazen, leuke beeldjes tot mooie echte kerstbomen of kunstkerstbomen die zo goed als echt zijn. Voor de versiering van die mooie kerstboom kan je uiteraard ook steeds bij Kati terecht. Dit jaar zijn goud, wit en roze in de mode. Kom zeker eens langs en kies uit onze verschillende mooie kerstartikelen.

Kerstdecoratie

Op zoek naar unieke kerstdecoratie? Laat je in onze winkel onderdompelen in de feeërieke kerstsfeer.

Elk detail zorgt ervoor dat kerst zich doorheen jouw huis verspreidt. Decoratieve glazen, klokken, kaarsen, houtsnijwerk,… alles om jouw kersttafel te versieren.

Voor elke ruimte in jouw woning ontdek je bij ons wel iets nieuws om jouw gasten een goed gevoel te bezorgen.

Kerstbomen

Kerstbomen zijn onmisbaar tijdens de kerstperiode! Hét symbool dat vrienden en familie aantrekt om samen te vieren en te genieten. En uiteraard de plaats om pakjes onder te verzamelen. Wachtend op een gelukkige eigenaar…

Kati – Home & Deco heeft altijd echte kerstbomen op voorraad. Je kiest zelf het exemplaar dat best bij jouw thuis past. Maar ook kunstkerstbomen maken deel uit van ons assortiment. De keuze is aan jou!

Kerstversiering

Kerstverlichting, kerstballen, slingers,… wij specialiseren ons in unieke stukken die zeldzaam te vinden zijn. Kerstballen in de prachtigste kleuren en in verschillende formaten zorgen ervoor dat jouw kerstboom net dat tikkeltje meer gezelligheid uitademt. Zeker als je ze aanvult met onze decoratieve figuurtjes!

Voor de kerst 2020-2021 zijn goud, wit en roze dé kleuren bij uitstek om jouw woning te betoveren! Kom zeker inspiratie opdoen in onze winkel.

Winterplanten

Elke dag bieden wij verse bloemen en planten aan. Zowel voor binnen als buiten. Rondom onze winkel kan je kiezen uit verschillende soorten. Specifieke winterplanten zorgen dat je ook buiten kan genieten van de kerstsfeer. Wij helpen je graag verder met het juiste advies en tips voor een goede verzorging! In de periode rond Allerheiligen en Allerzielen kan je bij ons chrysanten krijgen.

Buitendecoratie

Kerstmis vieren we al lang niet meer alleen binnen. Zowel het klimaat als steeds nieuwe accessoires zorgen ervoor dat je ook buiten kan genieten van een warme kerstgloed. Vuurschalen, verlichting, aangepaste planten,… Ze zorgen voor een kerst onder de sterren (en onder een dekentje…) met de mensen die je het meest dierbaar zijn. Wie kan nu niet genieten van een warme glühwein of chocolademelk in de buitenlucht tijdens de kerstperiode?