Exterieur – decoratie

We bieden je heel wat mogelijkheden om je tuin en terras op te fleuren. Veel aandacht gaat bij ons uit naar bloemen, planten en de omhulsels waar ze in zitten. We beschikken over een ruim assortiment in verschillende stijlen, geuren en kleuren. Voor elke muur, balkon of hoek hebben we dan ook iets leuks in huis. Maak van kale plekken verleden tijd en kies voor één van onze weerbestendige decoratiestukken.

planten voor buiten

Voor je buitendecoratie zijn bloemen en planten onmisbaar. Ze zijn niet alleen de bouwstenen van je tuin, ze zijn ook een lust voor het oog. We bieden enerzijds natuurgetrouwe kunstplanten en – bloemen aan: geen onderhoud en ze zien er jaar in jaar uit even fris uit. Anderzijds kun je bij ons ook terecht voor echte bloemen en planten. We maken met veel plezier tijd vrij voor het juiste advies.

bloempotten

Gaan staal en stijl voor jou hand in hand? Dan zijn onze cortenstaal bloembakken misschien iets voor jou. Ook wie houdt van hout stellen we niet teleur met oplossingen in alle maten en vormen. Uiteraard ontbreekt ook kunststof niet in ons assortiment met heel wat leuke elementen waar jouw planten en bloemen beter in tot hun recht komen. Wedden dat onze hangende bloempotten je trouwens zullen doen zweven van enthousiasme?

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
deco@kati-home.be